Tickets

De koepelgevangenis tijdens de 2e wereldoorlog

Koepel tijdens de tweede wereldoorlogTijdens de tweede wereldoorlog is er veel gebeurd in en rondom de koepel in Arnhem. In onze speciale special op 4,5 en 6 mei kunt u onze locatie in Arnhem bezoeken om hierover een expositie, interviews, verhalen en nog zichtbare schade te komen bekijken.

In de koepel zelf is er een expositie te zien die je terugbrengt naar de tijd van toen. Met oude kledij, beelden maar ook interviews met nabestaanden welke door ons zijn gemaakt. Als optie kan je bij deze expositie een rondleiding boeken, deze rondleiding gegeven door oud-medewerkers van PI de Berg brengt je langs de plekken die in de 2de wereldoorlog een rol hebben gespeeld in het complex. Ook zal kort de recentere geschiedenis van het complex aan bod komen tijdens deze unieke rondleiding.

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deze unieke expositie te bezoeken werken we in tijdsblokken van 2 uur. U koopt dan ook een tijdsgebonden ticket. De plekken voor de rondleiding zijn beperkt en voor alles geldt, vol is ook echt vol.

Kunt u onze expositie nog verder aanvullen met beelden of verhalen? Neemt u dan contact op via info@prisonexperience.nl

Koop hier onder uw tickets voor Koepel ’40 -’45 voor deze (waarschijnlijk) eenmalige beleving in de koepelgevangenis van Arnhem.

Kinderen t/m 8 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van tenminste een volwassene.

Vrijdag 4 mei

Zaterdag 5 mei

Zondag 6 mei